fbpx

swedeen

3 / 100

Design square
Webbdesign från Uppsala för fasta priser.

Kostnadseffektiv

Snabb leverans och garanti

Gratis templates

Sökmotoroptimering
Vi skapar
Online Annonser
Planerar du en reklamkampanj eller har du ett onlineföretag? Vi kan hjälpa dig genom att designa moderna och attraktiva onlineannonser, så kallade banners, som kan locka till tittare. Vi vet exakt hur vi ska fånga tittarnas uppmärksamhet.

Kontakta oss


Hemsida Design
Vi hjälper till att designa snygga, moderna och mobilkompatibla webbplatser som kan hjälpa till att öka ditt företags potential och närvaro.
Vi arbetar med WordPress, som är den största och mest populära plattformen för webbdesign. Vi arbetar efter kundens specifika önskemål och behov.
Tillsammans hjälper vi till att bygga webbplatsen som passar just dig.
Och med CMS kan du uppdatera det mesta av din webbplats själv i efterhand.Grafisk design
En unik och smart grafisk design kan hjälpa ditt varumärke att sticka ut och fånga dina kunders uppmärksamhet. Vi kan designa professionella logotyper, broschyrer, visitkort och annat tryckt material för ditt företag.


webbutveckling
Behöver du hjälp med att piffa till din gamla webbsida? Inga problem, vi kan hjälpa dig! Med hjälp av de senaste trenderna och tekniken kan vi hjälpa dig att förbättra och utveckla din webbplats, beroende på dina behov. Responsiv design garanteras, för att se till att din webbplats är attraktiv på alla plattformar. Vi anpassar allt för just din webbsida och hjälper dig hela vägen.
Våra senaste projekt
Våra senaste projekt.
Allt vårt arbete har utförts i samarbete med våra kunder och de har alla varit extremt nöjda med det arbete vi har gjort.

FLERA PROJEKT


Om Design Square

Vi är ett online företag/webbyrå baserat i Uppsala Sverige. Vi har ett professionellt team, som har en passion för webbdesign, med 8 års erfarenhet av grafisk design och webbutveckling.

Vi har designat flera webbplatser i WordPress för olika företag i flera år. Vi använder webbutveckling och UX-design för att skapa den perfekta webbplatsen som passar dig.
Vi kan hjälpa dig att bygga allt från en enkel webbplats till en full-utvecklad hemsida för ditt varumärke, baserat på dina specifika önskemål. Kontakta oss om du har en idé till ett projekt eller varumärke, så hjälper vi till att bygga en professionell hemsida. Vi erbjuder 3 månaders gratis support, 7 dagar i veckan efter att webbplatsen skapats, i händelse av buggar.


Våra klienter
Vår roll som webbdesign- och marknadsföringstjänst varierar från kund till kund, ibland är den mer fokuserad på kundförsäljning, andra gånger är den mer fokuserad på att konkurrera med andra varumärken. Men vi har gjort ett meningsfullt arbete för alla kunder vi har haft.


Våra senaste projekt

Görs i samarbete med våra kunder.

Vi har hjälpt till att designa en webbsida för det svenska städföretaget: Abbesstad, från Skellefteå.